Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2007 13:07 - За евреиските фалшификации в българската история
Автор: sturmbolg Категория: Технологии   
Прочетен: 2197 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 11.03.2007 13:07


процеса на нашето изследване “Писмените знаци на старите Българи, връзката им с древните цивилизации и реформата им в средата на на ІХ в.”, се наложи да изясним в исторически план носителите и ползвателите на писмените знаци т.е. историята на редица народи.

http://balgarite.interbgc.com/

 

 Анализът на резултатите показа системно прилагани умишлени изменения на стари текстове “ИЗВОРИ” и грубо скроени фалшификации.

ЕДИН ОТ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ Е СЪВРЕМЕННОТО ТРЕТИРАНЕ НА ИСТОРИОГРАФИЯТА НА ХАЗАРИЯ.

 

Като особено груб и драстичен пример на фалшификация можем да посочим фрагмент от проеврейското  “научно” съчинение на Артур Кестнер

/изд. “Евроазия Санкт- Петербург”

ISBN : 5-8071-0076-X

С наименование : “ Тринадцатое колено.Крушение империя хазар../.

 

Привеждайки като доказателствен материал  внушителен брой древни арабски, византийски, както и съвременни автори, главната цел на Артур Кестнер е да внуши достоверност на една ЕВРЕЙСКА ФАЛШИФИКАЦИЯ, КОЯТО Е СЪЧИНЕНА ПРЕЗ 19 ВЕК И СЕ СЪХРАНЯВА КАТО ОСОБЕНО ВАЖНА РЕЛИКВА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ПРЕДСТАВЯМЕ ФРАГМЕНТ ОТ ТАЗИ ФАЛШИФИКАЦИЯ  МУЛТИПЛИЦИРАНО АПЛИКИРАН В “съчинението” НА КЕСТНЕР:

 

 «... Традиция приписывает Кириллу изобретение не только кириллицы, но и глаголического алфавита, который, по утверждению Барона, "использовался до XVII в. в Хорватии. Из еврейского алфавита он заимствовал не менее одиннадцати букв, отчасти представляющих славянские звуки, что давно признано" (Это буквы А Б В Г Е К П Р С Ш Т) . Так получает еще одно подтверждение гипотеза о влиянии еврейского алфавита на распространение грамотности среди соседей хазар...».

 

    При направеният от нас обстоен графичен анализ на писмената система на Евреите във всичките й фази на историческо развитие не установихме еднаквост, нито подобие или сходство между еврейската писмена система и писмената система на Българите и на древните Руси и Украинци.

Това явление можем да го определим като преднамерена манипулация.

 Главната цел на гореспоменатата творба е да се «докаже», че ако  са имали някъкъв прогрес, култура и развитие  Хазарите, Българите, Русите и Украинците както и много други народи, това го дължат на Евреите!?! Такива натрапвани внушения в наше време считаме за значително по-опасни от идеологическия багаж на Адолф Хитлер.

  Горепредставената инсинуация е елементарна и оспорвано доказуема с археологически факти. Артур Кестнер сам признава, че не му е известно Хазарите преди еврейското писмо да са имали писмена система. Или може би се прави, че не знае! Но, предците на Българите, Хазарите, Украинците, Русите и Белорусите, са имали обща писмена система няколко хиляди години преди да се роди г-н Кестнер. Археологическите доказателства са систематизирани в следната......

Цялата статия я има на тази страница : http://www.bono-shkodrov.narod.ru/hazaria01/index.htm

Тя е ясно доказателство за природата на ционистите и за това на какво са способни за да изкоренят всичко стоиностно и всичко с което можем да се гордееме . В много от случайте са го постигнали . Приказки от рода , че сме мелези , че сме тюрки и какви ли не други простотии са дело на чифутите . Боно Шкодров по доста обедителен начин го доказва това без да влага антисемитски елемент в статията си !




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. comfy - Ох, колко съм съгласен с основната идея на
11.03.2007 23:28
този постинг, приятелю!!!
... Спомням си книгите на Никола Николов - вероятно ги знаеш...

Поздрави!!! Все така продължавай!! :)
цитирай
2. sturmbolg - Ми то Николов за това го отровиха ...
13.03.2007 18:29
Ми то Николов за това го отровиха :/
Благодаря нямам намерение да спирам ! Както се пее в една песен :
". Аз съм бунтар и такъв ще си остана
никой няма да ме изгони от страната ми,
председателското котило да върви в ада
аз съм бунтар - моята кръв ври за свобо-
дата.."
цитирай
3. sturmbolg - Препоръчвам ти да видиш тази стр...
13.03.2007 18:30
Препоръчвам ти да видиш тази страница http://vhod.awardspace.com пише много истини в нея !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sturmbolg
Категория: Технологии
Прочетен: 2499610
Постинги: 94
Коментари: 672
Гласове: 1429
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930