Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2007 13:51 - Циганският терор продължава…държавата спи
Автор: sturmbolg Категория: Технологии   
Прочетен: 2988 Коментари: 0 Гласове:
0



70 цигани сватбари пребиха полицаи 

Двама полицаи бяха пребити и настанени в болница по време на циганска сватба. До масовия бой се стигнало, след като ченгетата опитали да укротят ромска свада. Инцидентът станал в понеделник малко след полунощ. Патрул от Първо районно получил сигнал, че в квартал “Дружба” в Русе лежи младеж в безпомощно състояние. Полицаите веднага тръгнали към мястото. Те открили 20-годишното момче и го разпитали. В този момент до тях спряло такси. От него слязъл едър циганин и жена. Той разменил няколко думи с момчето и се скарали. Полицаите опитали да ги укротят. В този момент ромката изтичала до близката кръчма, където мургавите є събратя вдигали сватба. Оттам веднага се отзовали 70-80 роми, които започнали да ругаят полицаите. Няколко от тях се нахвърлили върху единия униформен. През това време колегата му стрелял във въздуха, но това още повече вбесило циганите и те налетели на бой. Последвала нова стрелба със стоп-патрони по най-яростните побойници.

Това че няколко цигани били уцелени не стреснало останалите. При разправията ромите разпрали униформата на единия полицаи и продължили да го налагат. Ситуацията била овладяна едва когато пристигнало подкрепление от Първо и Второ РПУ, СОД и “Пътна полиция”. Полицаите и трима от циганите били настанени в болница. Ченгетата са с множество натъртвания и охлузвания по главата и тялото, докато ромите са получили повърхностни наранявания в областта на гърдите и стомаха след стрелбата, съобщи говорителката на русенската полиция Даниела Малчева. В момента се води дисциплинарна проверка, която трябва да установи дали униформените са действали законно. “Полицаите имат 7-8 годишен опит и не поемат такъв случай за първи път. Отишли са да помогнат, а са били набити. По случая работи и Варненската военно-окръжна прокуратура, защото все пак полицаи са стреляли” коментира Малчева.

 Цигани нападат репортер

Тази сутрин в Районен съд се гледа отново делото за изнасилената на последния кметски “Беркрок” учителка от София. Група от 50 цигани, роднини на изнасилвачите бяха окупирали фоайето на съда. Репортерът Владо Гилън беше нападнат от озверялата циганска тълпа, за това, че се опита да си свърши работата и да направи снимки за материала за сайта. В този момент към него полетяли камъни. Друга група от престъпниците цигани го нападнали с лопати. Освен това към него и изнасилената учителка били отправени заплахи, че “ще получат дупки в главата”.

И нека сега някой ми каже , че не трябва да се мразят мангалите !



Тагове:   терор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sturmbolg
Категория: Технологии
Прочетен: 2496660
Постинги: 94
Коментари: 672
Гласове: 1429
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930