Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2007 20:54 - Интервю с Никола Николов
Автор: sturmbolg Категория: Технологии   
Прочетен: 10883 Коментари: 9 Гласове:
2



image

Въпрос: Кога напуснахте България и къде се установихте?

Отговор: Напуснах родината си през 1969 година и след шест месеца престой във Виена, Австрия, се установих за постоянно в САЩ, където живея и до сега. От 1989 г. насам, всяка година година посещавам България, за да й се радвам и ядосвам. Старите спомени и родни пейзажи ме вдъхновяват, докато днешната печална действителност ме отчайва.

Въпрос: До какви заключения за хората и управлението в САЩ стигнахте след многогодишния Ви престой в тази голяма и богата страна?

Отговор: Когато се говори за американците и хората от Западните страни, въображението е голямо. Такова беше и моето, такова е на повечето хора, живеещи в Източните страни. Действителността обаче е много по-печална. Хората на Запад са напълно зависими от заемно - паричната система и всичко, което притежават - апартаменти, коли и къщни принадлежности, са собственост на банките. Тази експлоататорска система е преобразила американеца и го е превърнала в роб на банките.

Американецът като човек в частния си живот е прекрасен, внимателен и много услужлив. В интелектуално отношение е много по-назад от нас - българите. Управлението им е напълно в плен на някакви тъмни и неизвестни сили, срещу които народът започва все повече и повече да роптае.

Въпрос: От няколко години чрез Вашите книги името Ви нашумя извънаредно много. Каква бе причината да изберете точно една такава тема?

Отговор: През 1944 г., при настъпването на комунизма в България още съвсем млад, като офицер от българската армия бях задържан много пъти от новата власт и прекарах доста години по затвори, лагери и изселничества. Навсякъде, където минах, бях малтретиран и инквизиран от една нова класа хора, която до 1944 година не се проявяваше открито. Сега вече те бяха навсякъде и жестоко малтретираха българското население, както и самия мен.

През 1949 г. за известно време бях задържан в югославянската У. Д. Б. - там срещнах същите хора и прийоми. В България зад Живков стоеше една сянка, която дърпаше конците. Същото бе и в СССР - зад Сталин стоеше Каганович. През 1969 г. във Виена, Австрия, където престоях шест месеца видях същата картина. Същите хора решаваха съдбата ми. През 1970 г. в САЩ пак един такъв ми провери зъбите като на кон, за да установи дали съм способен да работя в азбестовата му фабрика. Въобще, това, което видях в комунистическите България и Югославия не бе по-различно от Австрия и Америка, по-различен беше само начинът на приложение. Същите форми на управление, но с кадифени ръкавици. Експлоатацията там не е по-малка, но не е толкова брутална като тук, в България.

Книгите ми са плод на много труд, нетенденциозни, отразяват самата истина, и са подкрепени с много фактологични материали. Единствената ми цел, е да помогна на човечеството да разбере, че светът се манипулира и управлява от една световна конспирация, оглавена от един малък международен финансов елит, стремящ се към нашето подчинение и заробване.
Въпрос: Миналата година Вие посетихте Русия. Какъв бе поводът за това?

Отговор: Посетих Москва по покана на Руската академия на науките. /Заедно с Божидар Палюшев, автор на световно известната книга "Физика на Бога", на когото бе присъдена същата титла академик. бел. ред./ Там на 19 октомври 1994 година защитих своето академично звание и станах неин член. Възхитен съм от постиженията на руската наука, от руския патриотизъм и от всичко, което видях.

Въпрос: Вие се наложихне като един успешен автор и защитник на обикновения човек в света. Ще продължите ли да работите в тази насока?

Отговор: Дори неочаквано и за самия мен книгите ми се наложиха не само сред българските читатели, но и в чужбина. Продължавам да работя. Току-що бе издадена книгата ми "Четиридесетте безотговорни дни - 1944", а скоро излиза и "Конспирация - 2".

Въпрос: През време на последните избори много политически партии се опитаха да Ви приобщят и да използват Вашето име. Защо никой не успя?

Отговор: Първо, аз нямам никакви лични политически претенции и домогвания. И второ - аз продължавам за живея със старите си демокартически възгледи на старата Демократическа партия, оглавявана в миналото от Каравелов, Малинов и Мушанов.

Въпрос: Много евреи Ви обвиняват в антисемитизъм. Вие смятате ли се за такъв?

Отговор: Нито аз, нито книгите ми са антисемитски. Само отразявам истината за това, което става по света. Книгите ми само отварят очите на хората за много нередни неща. Имам много приятели евреи и араби /истински семити/. Съжалявам ги и изживявам искрено техните трагедии. Обвинен съм в антисемитизъм от потомците на Хазарите, които не притежават никаква семитска кръв в тялото си. Крайно време е и те да разберат своя произход и история.

Въпрос: Разкритията, които правите не застрашават ли живота ви?

Отговор: След като книгите ми вече са изнесли всички компромати и истинската история, какъв е смисълът от моето унищожение? Това само би потвърдило истинността на изнасяното от мен, пък и светът ще продължи да съществува и след моята смърт.

Въпрос: Мислите ли, че днес още има място за патриотизъм и любов към родината?

Отговор: Подкрепям единствено националните и патриотични идеи. Отхвърлям всички идеи за Европейски и световни щати и техните институции ООН, НАТО и други подобни, които са заблуждаващо и силно оръжие в ръцете на една малка финансова клика, стремяща се да покори човечеството и да му отнеме най-ценното - труда и морала. Това са хората космополити, които нямат родина и никакви национални и патриотични интереси. Въпрос: Как приемате всички тези непрекъснати нападки срещу Вас в нашата преса?

Отговор: На всяка нападка отговарям културно и без злоба, но с удар. Повечето от нападателите вече не се обаждат. С изключение само на един, който изглежда се мъчи да върши някаква работа. Използваната преса за такива нападки е една и съща. Бившият "Литературен форум" на днешния редактор на "Демокрация" Атанас Свиленов, както и западналия и малко четен "Континент" с редактор Владимир Костов, станал известен с "уж чадърчето".

Всички тези нападки ме тревожат само дотолкова, доколкото засягат България. Но българският народ все повече и повече разбира кои са нашите врагове.
comfy заради теб пуснах този пост надявам се да ти е било интересно :)


Тагове:   Никола,   Николов,   интервю,


Гласувай:
2



1. comfy - Безкрайно
19.08.2007 21:44
съм ти благодарен, приятелю!!!!!

Прочетох с голям интерес - все пак съм чел неговата поредица за световната конспирация и съм впечатлен...

Още веднъж - много ти благодаря!!!!

Поздрави!! :))
цитирай
2. sturmbolg - Моля :) Истината трябва да се знае.
19.08.2007 23:12
Моля :) Истината трябва да се знае.
цитирай
3. georgiev - Никола Николов е един достоен човек ...
20.08.2007 16:24
Никола Николов - авторът на "Световната конспирация" - е един достоен човек и велик българин.
Поздрави!
цитирай
4. анонимен - Добре е, че го помним
25.10.2007 06:08
Бях забравил, че съм качвал тази страница, не е завършена, sturmbolg изобщо не знам как си я намерил, като не съм я регирстрирал в търсачките. Сега ще имам повод да я дооправя. Обаче интервюто го има и на други места в мрежата. Иначе сайтовете за него са изчезнали, не знам защо, трябва пак да се събере де що има информация по мрежата, докато не е изчезнала и тя, обаче иска време.

Добре е, че помним Никола Николов и все повече ще си го припомняме. На практика той е един наш съвременен национален герой - заедно с проф. Шклифов (убит от гърците скоро), а сигурно и други. Това, че сега не са популярни из медиите не означава нищо - с много предишни национални герои е било така, ставали са известни след време. Един ден из България ще има паметници на Никола Николов и на проф. Шклифов. Както вървят нещата с "Новия глобален ред" май тоя ден ще е по-скоро отколкото очакваме. Във всеки случай ще доживеем да видим края на това отвратително време. Изобщо нещата много ще се променят.
Ако още някой има време да качва на едно място информацията за Н. Николов, няма да е лошо. Дължим му признание и ще е жалко, ако информацията за него из мрежата се изгуби.
Иван
цитирай
5. анонимен - За мен Никола Николов е един голям ...
26.10.2007 21:39
За мен Никола Николов е един голям патриот и радетел за всичко българско и родно с изключително чувство за справедливост и съпричастност към болките на хората произтичащи от античовешкото и човеконенавистно отношение на дявовската световна организациа. Нека почетем паметта му.
цитирай
6. sturmbolg - С гугъл я намерих :) Информацията ...
01.11.2007 15:52
С гугъл я намерих :)
Информацията за Никола Николов умишлено изчезва . Мноо истини е написал и е много неодобен за евреиската върхушка . Велик човек .
цитирай
7. анонимен - jiveq v amerika ve4e osem godini, ...
03.12.2007 11:01
jiveq v amerika ve4e osem godini,povtaraiki si,4e sam bulgarin vseki den.i vseki den proumqvam s ejednevieto si tova,koeto pro4etoh po gore.vsi4ko kazano ot nego e vqrno i jalko,ako nqkoi se opitva da prikrie istinata...jalko...
цитирай
8. sturmbolg - Много ясно, че се опитват. Аз нас...
03.12.2007 12:45
Много ясно , че се опитват . Аз наскоро си говорих с един доцент за Никола Николов , той го изкара пълен ненормалник и параноик , оттогава ми стана ясно какво предствалява . И преди това ме съмняваше с някои виждания за историята ....... жалко е , че такива хора ни преподават :(
цитирай
9. анонимен - Къде си
02.05.2009 19:03
Изчезнз ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sturmbolg
Категория: Технологии
Прочетен: 2494647
Постинги: 94
Коментари: 672
Гласове: 1429
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031