Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2007 17:47 - Красимир Каракачанов: Гвардията на Расате е пиянски башибозук
Автор: sturmbolg Категория: Технологии   
Прочетен: 5610 Коментари: 13 Гласове:
0



image

В нецензуриран вид ви представяме част от интервюто на доносникът от Държавна сигурност (ДС) "Иванчо", по известен в обществото като Красимир Каракачанов - човекът, който съсипа ВМРО. Бълнуванията на един доносник

- Идеята на Боян Расате и формацията му Български Национален Съюз (БНС) за гвардия на доброволен принцип не налива ли масло в огъня?

- Националната гвардия е стара идея на ВМРО. Но аз не си я представям като хора с хитлеристки кафяви ризи, или охранени момчета, които си играят на войници, защото не са ходили в казармата. Това трябва да е институция, както е в доста европейски страни и в САЩ, помощен орган към силите за сигурност и към армията, когато се наложи. Примерно бедствия, аварии, размирици като тези в "Красна поляна". Националната гвардия не може да е от хора, събрани от кол и въже, облекли по една униформа, взели по една тояга и тръгнали да се саморазправят. Това трябва да е институция, регламентирана със закон. И при комунизма имаше т. нар. доброволни отряди на трудещите се, но подчинени на милицията. По света няма практика някакви хора да се събират на две ракии и да тръгват да се саморазправят. Това е башибозук, който по никакъв начин не е по-различен от тълпата пияници от "Красна поляна".

- ВМРО уж има подготвен проектозакон. Защо досега нито сте го показали, нито сте го внесли в парламента?

- Когато правиш законопроект, въпросът не е да го претупаш и да го хвърлиш в парламента, да си правиш реклама. ... Във всяка област на България трябва да има две роти или един батальон, които подлежат на мобилизация. Но не те да тръгват на саморазправа, да ги търсим по кръчмите и по къра, и да ги събираме с тъпана на мегдана. ... Шапка на гвардията трябва да е Генщабът на Българската армия. И затова казвам, че идеята на Расате е доста незряла. А когато видиш и кафявите ризи на тези момчета и нездравия плам в очите им - напомнят ми на Хитлеровата младеж и една история от 20-те и 30-те г. на XX век.

- Прокуратурата се самосезира и започна проверка, а от БСП нарекоха идеята "най-сериозното предизвикателство към държавата". Толкова ли е опасно?

- Цялото това нещо на Расате е едно голямо шоу и нищо повече. Не ми звучи сериозно прокуратурата да се занимава с шепа тийнейджъри, надянали кафяви ризи. Тези спортни организации към БНС от 5-6 години ходят в униформи на Хитлер и маршируват из София. Расате не е направил нищо ново. Тия младежи сега само са си сложили барети на главите. Даже съм ги виждал, като се появят циганите, как се разбягват като пилци. Не може хора, които имат присъди за криминални прояви, за хулиганство, да се саморазправят с когото и да било! Мисля, че това приключи със снимките във вестниците. ...

- Шестването на тези хора по улиците не създава ли опастност за мира между Българи и роми? А има нацистки привкус ...

- Тя цялата символика на БНС си е откровено нацистка. Не само кафявите ризи, но и знаците, които слагат по знамената. Понеже явно им е неудобно да сложат пречупения кръст, слагат онзи езически символ, който всички знаем. Това е публична тайна. Голяма част от тези хора, освен някоя страничка от "Моята борба" на Хитлер, друго не са прочели!

- Но сигурно има причина да се появяват подобни радикални настроения ...

- Проблемът не е, че има 20-30 или 200 души, които харесват една отречена идеология, и са готови да маршируват като клоуни по градовете. Проблемът е циганската престъпност ...

Интервюто е публикувано във в. "Труд" и в. "24 часа", 23 август 2007 г.

Интересно, болните размисли на Каракачанов едно към едно съвпадат с помията, която се изля от устата на вътрешния министър Румен Петков и обявиненията отправени от организацията на евреите в България - "Шалом". Разбира се, това не трябва да ви учудва, защото всички тези обвинения са измислени от един и същи мозъчен тръст. Дълго преди да излезе агентурното му досие, принадлежността на Красимир Каракачанов към Държавна сигурност беше всеобщо известен факт. Вредното влияние на това лице за Българския национализъм е нещо, което почти не се нуждае от коментар. Но гнусните нападки срещу патриотичната организация Български Национален Съюз ни принуждават да направим някои необходими уточнения.

От 89-та година насам доносникът Каракачанов, с агентурно име "Иванчо", бавно, но настъпателно, с подкрепата на своите началници, успя да отстрани от ръководството на ВМРО-БНД всички честни патриоти, и да приватизира на името на своя фондация цялото имущество и финансови средства на организацията. За всичките години на прехода политическата проститутка Каракачанов нееднократно правеше всевъзможни лупинги, с единствената цел да участва във властта и да се възползва от това.

Личната му амбиция да се задържи на всяка цена във властта доведе до това, ВМРО-БНД да стане коалиционен партньор на престъпника Софиянски и издънката Мозер - дъщеря на безродника и сръбски шпионин, Г. М. Димитров - лидер на най-враждебно настроената към Македонската ни емиграция партия в миналото. Като капак на всичко дойде и изразеното от негова страна желание да се включи в съставянето на правителство заедно с ДПС и БСП през юли 2005 г.

Днес резултатът от вредната му дейност срещу Българския национализъм и ВМРО в частност, не се оспорва само от малцина назначени на заплата от него партийни функционери, начело с комсомолският секретар Ангел Джамбазки.

Ето защо за нас е напълно разбираемо защо ченгето Каракачанов е предприел такава масирана и скъпоплатена кампания в двата най-големи национални всекидневника. В няколко точки ще ви дадем отговор на няколко от основните обвинения, които тази морално и духовно нечистоплътна личност отправи към нашите членове и патриотичната непартийна организация Български Национален Съюз, с цел да навреди на доброто и име, включвайки се в хора, дирижиран от вътрешния министър Румен Петков.

1. Членовете и симпатизантите на Български Национален Съюз не могат да бъдат "пиянски башибозук", защото пиянството и комитските изпълнения са запазена марка на неколцината маргинали, останали в неговата чета. Младежите и девойките, членуващи в Български Национален Съюз в огромната си част се занимават със спорт и водят здравословен начин на живот.

image Членове на ВМРО. Вляво - Пешо "Хитлера"

2. Български Национален Съюз не използва нацистка символика, за разлика от повечето негови патриоти на маса. Виж снимката. Униформите на част от членовете на спортната организация "Еделвайс" са закупени от военните магазини на Българската армия, и с решение на Министъра на отбраната от 1992 г. "кафявата" според него риза е въведена в Българската армия като парадна, заедно с вратовръзката и черната барета на "Вътрешни войски". Обяснението, че еделвайсът е емблема на някаква несъществуваща СС дивизия "Еделвайс" е толкова абсурдно, колкото да твърдим, че Българският туристически съюз (БТС), който използва същият символ, е неонацистка организация. Част от дейността на спортната организация е свързана с туризъм и походи в планината, което обяснява най-ясно използването на емблемата "Еделвайс". В допълнение можем да добавим, че униформата като цяло придава парадност и стегнат вид в случаите, когато наши активисти участват в национални чествания и поднасят венци в знак на признателност на загиналите за Отечеството. Обратно впечатление оставят, макар и в редки случаи когато това го правят, облечените в анцузи и джапанки активисти на сегашното ВМРО.

3. Български Национален Съюз няма криминално проявени лица, а само политически активисти, които в следствие на своите убеждения и действия си навличат неприятности и преследвания от страна на колегите на Каракачанов от политическата полиция. Предвид факта, че живеем в 21-ви век, време в което официално няма политическо преследване, репресивните органи на държавата всячески се опитва да криминализира Националната съпротива, като повдигат криминални обвинения за деяния, които в своята същност са протест срещу политическата система, корумпираното управление и несъгласие с официално водената политика. Така участието в политическа демонстрация и последвалите арести се превръщат в криминално деяние, изразяващо се в "хулиганство и незачитане на обществения ред".

4. Знакът IYI, който използва БНС, е родовият символ на рода Дуло, създател на три Български държави (Стара велика България, Волжко-камска България и Дунавска България). Като такъв той безспорно се е превърнал в най-древният символ на Българската държавност. Нещо, което Каракачанов като историк би трябвало да знае. В този знак ние не влагаме езически смисъл, защото в Организацията ни членуват християни (православни и католици), атеисти и Българо-мохамедани. Нашите убеждения почиват на кръвното ни единство, а не религията, която е въпрос на традиция, личен или семеен избор.

5. Нашите членове са предимно ученици и студенти, които са бъдещето на България, достатъчно образовани и с добри исторически познания. Креатури като Каракачанов скоро ще трябва да отстъпят мястото на това ново необременено поколение, което със своите познания и енергия ще промени България. Самият факт, че Българската патротична младеж се изплъзва от отровните му пипала и редиците в частната му партия оредяват с всеки изминал ден, е може би най-големият мотив, който движи нескритата злоба на г-н Каракачанов към членовете на нашата Организация.

А това е бонус към нашия коментар виж снимката (сами си отговорете кой е дебелият пияница в цялата група) image
image

www.bgns.net

Мисля , че се видя що за стока е ВМРО и техния лидер Иванчо нека сега karavelov да ми ги защитава тея  "патриоти" от  "ВМРО".


Тагове:   башибозук,


Гласувай:
0



1. karavelov - Щом "камъка е хвърлен в моята ...
23.08.2007 18:03
Щом "камъка е хвърлен в моята градина" отговарям!
Кой е идейния водач в миналото,на когото толкова се възхищавате?Това е генерела Христо Луков,шеф на Българските национални легиони и имащи много общо със Ратниците!Да не забравяме как е наричан Луков за насмешка от цар Борис III,българският Гьоринг!Защо ли? Не Каракачанов,а Расате се беше се снимал със своите "съидейници" от Romania mare(Велика Румъния),претендиращи за Южна Добруджа!?
цитирай
2. georgiev - Смятам, че всички български пат...
23.08.2007 18:24
Смятам, че всички български патриоти трябва да са единни. Разединението не помага на българската кауза.
цитирай
3. анонимен -
23.08.2007 18:50
Едно време поркахме с Расате на Кравай.
цитирай
4. sturmbolg - Нещо против Луков ли имаш ? Май не ...
23.08.2007 19:04
Нещо против Луков ли имаш ? Май не знаеш , че Луков е бил против влизането на България във войната. Нашия лидер се възхищава на национални герой . А вашия е слугувал и още слугува на комунисти и безродници или ще го отречеш ???? Защо се противопоставя на идеята за Национална Гвардия ? Защото не идва от ВМРО . Нали ? Да не говорим , че от сигурни източници знам , че Каракачанов си е карал курви в кабинета си в София :) Айде да не продължавам , че знам и други истини за дупетатите на "ВМРО" в парламента
цитирай
5. анонимен - Никога българите не са били единни...НИКОГА и няма изглед и да бъдат! Ганьовщина и елементарщина!
28.08.2007 17:51
Луканов и нашия Румен Петков не са ли имали нещо повече от вражда помежду си? След убийството на Луканов на Румен Петков му потръгна и стана най малкото Софиянец!
цитирай
6. karavelov - Абе sekirata, кои е Луков, кой е Л...
29.08.2007 20:14
Абе sekirata,кои е Луков,кой е Луканов!??Я си оправи малко познанията!sturmbolg,какво искаш да кажеш,е това което казвам не е вярно ли!?Аман от нацисти бе!
Националната гвардия не е работа на група лумпени,а на държавата!
цитирай
7. sturmbolg - Не нацисти, а националисти. Аман от ...
29.08.2007 22:12
Не нацисти , а националисти . Аман от идиоти и псевдо патриоти !За каква държава ми говориш ? Та ние ако чакаме държавата да ни оправи по добре да се хвърлим в Дунав . Наща държава е най-скапаната , която може да съществува , как да разчитам на нея .
А ти защо не отречеш , че Каракачанов не е водел курви в щаба в София, че депотатите от "ВМРО" не си пращат децата да учат в чужбина с държавни поръчки . Че Каракачанов не е бил агент на ДС.
И драги ми смехурко ако нацист означава да браня народа си да такъв съм , а ти навеждаи глава пред всеки мангал по улиците . Такива като теб си заслужават терора от страна на мангалите . Те заради вас и на главите ни се качиха де . Аман от глупави правозащитници.
цитирай
8. sturmbolg - Лумпели я :)
30.08.2007 17:40
Лумпели а:)
http://www.vbox7.com/play:cf3bf803
цитирай
9. karavelov - 8. - 30. 08 17:40 - Лумпели я :) Л...
02.09.2007 16:52
8. - 30.08 17:40 - Лумпели я :)
Лумпели а:)
http://www.vbox7.com/play:cf3bf803

От: sturmbolg

ЛумпеНи!:)))
цитирай
10. анонимен - !!!!!!!!!
06.09.2007 18:58
Лумпен е човек който се продава ,няма съвест,няма вяра...!
В България има около 150до200 хиляди охранители-пазят имането на работотдателите
-станали милионери за 15 години /абе на всички мафиоти,независимо от цвета им/
Полицията и жандармерията са около 150 хил.-пазят само властимащите.Ако не беше така, нямаше да се мародерства из цялата ни страна.
А "великата "ни армия отново е жертва на дипломацията и не може да напълни стадион "В.Левски"!
Гвардия народна е необходима-за да я има България и българи!
Няма общонационална идея,а това е много по -опасно за българите!
цитирай
11. анонимен - Bolen, a ne Rassate sa se sreshtali s ...
08.09.2007 19:48
Bolen, a ne Rassate sa se sreshtali s kalufite ot velika romania, neshto si w greshka pich. a toja deto naricha horata na Rassate lumpeni da hodi da si udari edna chikia da se uspokoi i posle da izleze nawyn da mu slojat edin cheren hui w gaza i w ustata posle, za da ja zatworjat :D
цитирай
12. mitternacht - Абе пичове,
01.10.2007 21:46
тъй де, повечето (не всички) произнасят нацисти все едно казват прокажени.
Да се замислим-нацизъм.
Строй при който престъпността е сведена до минимум.Упс, няма такава.
Икономиката е достигнала космически нива от нулата.Завладяни са три континента.Държавата е АБСОЛЮТНО изчистена по всички възможни начини.Ако трябва да се чисти България, не ми се мисли.И то всичкото-чалгата, ориентализма, простотията, залъгването, корупцията.... да не изброявам.
При нацизма е имало изчистване.Толкова ли е лошо?Защо като се каже нацист, трябва да е обида, напротив!
Не си мислете, че съм скинар.Обикновен младеж съм си.
цитирай
13. sturmbolg - Аз също мисля, че в нацизма няма нищо ...
08.10.2007 12:18
Аз също мисля , че в нацизма няма нищо лошо . След като свободно може да се заявява , че си комунист , защо да не може да се заявява и обратното ? След лато комунистите могат да отричат холокоста в гулаг , защо да не можем ние да отричаме евреиския геноцид ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sturmbolg
Категория: Технологии
Прочетен: 2494456
Постинги: 94
Коментари: 672
Гласове: 1429
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031